13/09/2011 << >> Sve vijesti >
VIJESTI Mlade snage Hrvatskog dragovoljca

NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC

NAŠ MATEO HALUŽAN BIO POČASNI NOSAČ LOPTE ZA POČETAK UTAKMICE GNK DINAMO Vs FC REAL MADRID
Između dvadesetak natjecatelja u baratanju s loptom, naš igrač Mateo Halužan proglašen je najboljim. Osvojio je nagradu - iznjeti loptu s kojom će sa središta započeti velika utakmica 1. Kola Lige prvaka u Maksimiru....

VELIKA NAGRADA ZA TALENTA ŠKOLE NOGOMETA NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC ''DARKO MATEŠA''

 

Mateo Halužan rođen je 17. 01. 1998. godine u Zagrebu. Član je i aktivni igrač NK Hrvatski dragovoljac od 16.08.2006. godine. Standardni je igrač starijih pionira, uzrast 1998. godište.

Prijavio se za natjecanje u ''baratanju s loptom'' koje se održalo 07. rujna, 2011. u Arena centru. Organizator natjecanja bio je ''ADIDAS'', uz suradnju s UEFA-om.

Natjecanje je bilo organizirano s ciljem promidžbe kopački ''Adidas''. Promotor akcije bio je naš proslavljeni reprezentativac Niko Kranjčar koji je bio i predsjednik Ocjenjivačkog suda. Zadatak natjecanja je bio da u 30 sekundi pokažu kako ''barataju'' loptom.

Između 20-tak natjecatelja, gospodin Niko Kranjčar najboljim je proglasio našeg igrača Matea Halužana. Osvojio je nagradu - nositi loptu na početku utakmice, s kojom se igralai utakmica 1. kola Lige prvaga GNK Dinamo - FC Real Madrid.

 

www.hrvatski-dragovoljac.com
© NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 2010.
Design by Nada Orsolic